HOME - Motor Onderkleding

  • 0 Product(en) € 0,00

    • 0 Product In de winkelwagen

      Totaal € 0,00

Motor Onderkleding

Ook altijd last van de aan je benen klevende motorbroek, het op je rug plakkende t-shirt of erger nog de irritante wind in je nek welke net te koud is zo bij de onder gaande avondzon.

Als fanatiek liefhebber van alles op twee wielen rijden wij graag comfortabel rond. Iedereen kent wel het gevoel van zgn houten billen en na een lange tourrit hebben vele van ons eigenlijk dezelfde klachten als menig wielrenner.

Wij hebben onze onderkleding dan ook voorzien van anti transpirerende zeem hetgeen het rijcomfort enorm doet toenemen. U zal het verschil zeker merken. Liefkozend noemen collega rijders onze zeem al een luier maar plassen raden wij u toch echt aan op een toilet te doen!

Zelfs in de winter zijn onze onderpakken heel erg geschikt om dragen als onderste laag. Voor in de winter kunnen wij zelfs nog losse handschoenen leveren, immers vele dunne onderlagen is het allerbeste medium tegen kou.

Onze onderkleding is gemaakt van stretch lycra met een klein percentage katoen. De dikheid van de stof is 195gram en de stof is heel rekbaar. Een soortgelijke stof dragen sporters als de hockeydames, de wielrenners, voetballers en schaatsers omdat dit erg comfortabel is. In de racerij draagt men dit onder de overall.

Probeer ons pak nu uit en deel deze ervaring met andere.
Bezig met laden...
Motor-Onderkleding Motor Onderkleding Op basis van offerte

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.